"Chefi la cuțite". Propunere neobișnuită primită de un jurat

Un jurat este cerut în căsătorie la „Chefi la cuțite”.

Farfurie cu surprize pentru Cătălin Scărlătescu luni, la ora 20:30, „Chefi la cuțite”. Imediat după jurizarea unei farfurii inedite, simpaticul bucătar are parte de un moment neprevăzut: în spatele ușilor se află o ardeleancă care îl cere în căsătorie pe burlacul din juriu imediat ce intră în platou.

Angi locuiește în Spania, iar la "Chefi la cuțite” reușește să îi cucerească pe cei trei jurați. Aceasta mărturisește că are două scopuri clare: să ia cuțitul, dar, cel mai important, să se mărite cu chef Scărlătescu. Așa că brunetă nu stă pe gânduri și face cererea în platou, ba chiar îi va pune pe masă un inel, încurajată de glumele chefilor Dumitrescu și Bontea, care de câțiva ani buni tot încearcă să-l însoare pe colegul lor.

Cum va reacționa burlacul celebrului trio, ce va spune când Angi îl va asigura că au unde sta în Spania, unde are o casă cu pereți de sticlă, dar și ce răspuns va avea pentru cererea simpaticei concurente, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția „Chefi la cuțite” de luni.

Tot atunci jurații emisiunii au parte de încă o premieră: un trio de tineri insistă să intre la jurizare împreună, cu trei farfurii gătite individual, pentru că au venit în emisiune cu un obiectiv precis: fie trec mai departe toți trei, fie nu rămâne niciunul și pleacă toți acasă. Ce vor spune chefi în fața acestei cereri rămâne de văzut luni de la 20.30.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel