CHEFI LA CUȚITE, FINALĂ, 28 noiembrie 2017: CÂȘTIGĂTOR sezon 4, Antena 1

CHEFI LA CUȚITE, FINALĂ, 28 noiembrie 2017: CÂȘTIGĂTOR sezon 4, Antena 1
CHEFI LA CUȚITE, FINALĂ, 28 noiembrie 2017: CÂȘTIGĂTOR sezon 4, Antena 1

În această seară, va fi fi difuzată, la Antena 1, marea finală a emisiunii ”Chefi la cuțite”. 

CHEFI LA CUȚITE, FINALĂ, 28 noiembrie 2017: Marele CÂȘTIGĂTOR ”Chefi la cuțite” 2017, sezonul 4, care primește și 30.000 de euro odată cu împlinirea visului său, este ANDREI OLTEANU. 

CHEFI LA CUȚITE, FINALĂ, 28 noiembrie 2017: Chef Dumitrescu crede că va câștiga Silvian Hârâială din echipa sa. Chef Scărlătescu îl susține pe Andrei din echipa verde pentru că a fost ajutat de doi oameni de bază din echipa sa, Linguriță și Lazăr. 

CHEFI LA CUȚITE, FINALĂ, 28 noiembrie 2017: CÂȘTIGĂTOR sezon 4, Antena 1  Silvian Hârâială, Mihai Necula și Andrei Olteanu se luptă în MAREA FINALĂ. 

CHEFI LA CUȚITE, FINALĂ, 28 noiembrie 2017: CÂȘTIGĂTOR sezon 4, Antena 1 Numele câștigătorului ”Chefi la cuțite” va fi dezvăluit în această seară, de la ora 20:00. 

VEZI ȘI: Câștigător "Chefi la cuțite", răsturnare de situație. Conflict public - chefi

Telespectatorii Antena 1 vor fi cei care vor da verdictul ultimei probe din semifinală, dar și cele trei nume care se vor califica spre o șansă la marele titlu al sezonului 4 ”Chefi la cuțite”.

(w670) CHEFI LA C

CHEFI LA CUȚITE, FINALĂ, 28 noiembrie 2017: CÂȘTIGĂTOR sezon 4, Antena 1 Ultimul test de luni seară a început cu șanse egale pentru cei trei chefi, căci fiecare dintre ei au rămas cu câte doi bucătari pe care se bazează că vor impresiona prin farfurii de cinci stele.

Cătălin Scărlătescu va continua lupta alături de Florin Lazăr și Bad Angie Dumitrescu, sperând că tunicile mov își vor face drum spre câștig, în ciuda emoțiilor și presiunii.

La bancul de lucru al lui Sorin Bontea au rămas Andrei Olteanu și Cosmin Ailinca, doi bucătari talentați care sunt convinși că marele premiu ar înseamna și o oportunitate de a-și continua pasiunea culinară.

(w670) CHEFI LA C

CHEFI LA CUȚITE, FINALĂ, 28 noiembrie 2017: CÂȘTIGĂTOR sezon 4, Antena 1 Portocala mecanică are și ea șanse egale la titlu, prin Silvian Hârâială și Mihai Necula, doi dintre cei trei bucătari cu care Florin Dumitrescu a câștigat majoritatea confruntărilor din acest sezon.

(w670) CHEFI LA C

CHEFI LA CUȚITE, FINALĂ, 28 noiembrie 2017: CÂȘTIGĂTOR sezon 4, Antena 1 Cei trei finaliști pe care îi vom afla la începutul acestei seri vor fi nevoiți să pregătească un meniu complet, cu starter, main course și desert, iar emoțiile de la bancul de lucru vor da naștere unor reacții fără precedent. Va fi o seară unică cu lacrimi, zâmbete, emoții mari și o șansă egală către trofeu. Bucătarul care va mixa cel mai bine tehnica și creativitatea are cele mai mari șanse să câștige, însă drumul către marele premiu este presărat cu provocări și situații tensionate.

(w670) CHEFI LA C

Azi, de la ora 20:00, telespectatorii Antenei 1 vor fi martorii unui spectacol unic, în finalul căruia trofeul ”Chefi la cuțite” va străluci într-o singură culoare, iar numele învingătorului sezonului 4 al celei mai iubite emisiuni culinare va fi dezvăluit .

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel