CHEFI LA CUȚITE FINALĂ 2017. Florin Lazăr, CE NU S-A VĂZUT

Florin Lazăr, din echipa lui chef Scărlătescu a ratat finala ”Chefi la cuțite”, din 28 noiembrie 2017. 

CHEFI LA CUȚITE FINALĂ 2017. Potrivit sondajului realizat de DCNews, Florin Lazăr, cel care a dus în spate întreaga echipă mov, inclusiv pe Bad Angie, era FAVORIT. 

CHEFI LA CUȚITE FINALĂ 2017. Într-un interviu pentru Antena 1, Florin Lazăr a spus, despre ce nu s-a văzut din spatele camerelor: ”Cred că momentul în care astepți să intri în platou la probe. Suntem toți emoționați şi agitați. Un adevarat război pshihologic.”

CHEFI LA CUȚITE FINALĂ 2017. Dovadă stau și mesajele de pe Facebook după ce Florin Lazăr a ratat finala. Mulți internauți consideră că abia în finală, Florin Lazăr ar fi gătit doar pentru el. Ei mai scriu că telespectatorii nu au avut ocazia să-l vadă pe Florin Lazăr gătind doar pentru el. 

CHEFI LA CUȚITE FINALĂ 2017. Iată ce scriu internauții, după ce Florin Lazăr nu se numără printre ultimii trei: 

Cum poti sa ajungi in finala cu ratele pline de sange, Lazar ramane castigator pt multi dintre noi, pacat ca si-au batut joc si de emisiunea asta!

Lazar din pacate s-a concentrat prea mult pe preparatele celorlalti colegi si nu s-a axat 100% pe ale sale... poate asta l-a si costat. Merita sa fie in finala dar asta e

O finala fara Lazar e cam fara gust. Chiar daca nu castiga el, ar fi fost mult mai interesanta si frumoasa finala cu el. Ar fi avut ocazia macar o data sa gateasca pentru el si nu pentru altii, cum a facut tot sezonul. Felicitari Lazar! Esti un chef formidabil! Daca e sa castige Andrei... atunci felicitari lui dar cam nemeritate. Sincer! Nu exceleaza dar... asta e!

Daca Lazar nu a ajuns in finala, asta se datoreaza numai lui Scarlatescu, a vrut cu orice pret sa tarasca toata echipa mov in finala, sa munceasca Lazar pentru toti, sa o ajute pe neispravita Angi, o porcarie! Uite asa nu ajuns niciunul in finala de la echipa mov si cel mai bun bucatar , Lazar, a pierdut finala. Alegerea echipei si a strategiei te descalifica, stimate Scarlatescu!

Sincer Lazar merita foarte mult sa ajunga in finala... apropo cineva zicea acum vreo 2 saptamani ca echipa portocalie nu o sa aiba nici un om in finala dar surpriza are 2 oameni sezonul asta e plin de surprize. 

Lazar trebuia sa fie acolo, toți au zis-o

[citeste si]

Lazar a fost si este cel mai bun! Sincer, nu stiu de ce ma mai uit.

Lazar trebuia sa câștige e totul aiurea... Nu pot sa cred ca o sa câștige Andrei

Cel mai rău îmi pare de Lazăr merita sa meargă în finală dar asta este ....păcat și respect pentru cea ce a făcut până aici.

Florin Lazăr trebuia sa se concentreze pe farfuriile lui, nu sa se preocupe sa facă si farfuria colegei. Asa că, felicitări finalistilor!!

De ce toată lumea spune că Lazar merita pt că ajută un bun samaritean pe angi o ajuta la porcarii șantaj de ce nu a avut farfuria cea mai buna? Explicație: pt că a ajutat.

Lazar este cel mai bun! Imi pare f rau de el.
 
CHEFI LA CUȚITE FINALĂ 2017.  Și din sutele de mesaje scrise de către internauți, aproape toate sunt despre Lazăr. Cele care nu sunt despre Lazăr sunt ironice despre Angie, care nu a ajuns în finală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel