Chefi la cuțite, eliminare 20 noiembrie. Scărlătescu: A lovit-o rău

Luni, 20 noiembrie, Iulia Sălăjan a fost eliminată de la "Chefi la cuțite".

Chefi la cuțite, eliminare 20 noiembrie

"Ce a fost cu tine azi? De ce mi-ai pus cimentul ăla în farfurie?", a zis Chef Cătălin Scărlătescu care a mai spus: "Am văzut-o dezamăgită total. A fost pentru prima dată, în viața ei, când a simțit, în concurs, puterea bumerangului. Pe ea a lovit-o rău de tot".

Chefi la cuțite, eliminare 20 noiembrie

"Sunt dezamăgită de mine și tristă. Mă doare capul și am plâns. Aș mai fi vrut să rămân", a spus Iulia Sălăjan la finalul emisiunii "Chefi la cuțite".

Chefi la cuțite, eliminare 20 noiembrie

"Am mai tras linia încă unui capitol. Am fost întrebată ce a însemnat experiența Chefi la cuțite pentru mine.... ieșirea din zonă de confort... asta a fost.

Cu toată experiență acumulată în bucătăria proprie și chestiile luate de la mama, bunica, mătușa.... am ajuns până în battle-ul șapte.

Sunt fericita posesoare a unei experiențe inedite, a unor prietenii superbe, cu niște oameni faini, tehnici și tactici noi în bucătărie.

Mulțam alor mei, pentru sprijin... Mulțam echipei pentru accept... Mulțam tuturor mesajelor de susținere.... Mulțumesc Chef Scărlătescu. Am lăsat o parte din mine în bucătăria Chefi la cuțite", a scris Iulia Sălăjan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel