Chefi la cuțite 27 noiembrie FINALIȘTI sezon 4 -update

Semifinala "Chefi la cuțite" de luni, 27 noiembrie, a început cu un moment emoționant. Concurenții au primit vizita persoanelor dragi care au venit să îi susțină în ultima probă a concursului. Și, mai mult decât atât, au jurizat preparatele!

În rândurile de mai jos aflați cum s-a desfășurat semifinala "Chefi la cuțite" de luni, 27 noiembrie:

UPDATE 23:00: Abia în ediția de marți, 28 noiembrie, aflăm cine sunt finaliștii "Chefi la cuțite".

SPUNE ȘI TU: Cine merită să câștige "Chefi la cuțite"?


UPDATE 22:55: Mai sunt șase concurenți și o singură probă până când se vor decide finaliștii sezonului 4. 

UPDATE 22:30: Participanții au primit o fotografie, dar și o listă cu ingrediente, după care li s-a cerut să gătească. Rămâne de văzut cum vor nota cei trei chefi.

UPDATE 22:19: Mihai Ionescu - Linguriță (echipa mov) și Ionuț Chirițoiu (echipa verde) au fost eliminați. Chef Sorin Bontea s-a enervat la aflarea verdictului și s-a arătat nemulțumit de jurizarea foștilor concurenți de la "Chefi la cuțite", cei care au dat verdictul probei.

UPDATE 22:00: După prima probă, doi dintre concurenții echipelor verde și portocalie au plecat acasă, așa că au rămas opt. Dintre aceștia, alți doi vor pleca acasă după etapa a doua.

UPDATE 21:19: A început a doua probă. Cei care au jurizat au fost vechi concurenți de la "Chefi la cuțite". "Justițiarii au venit să jurizeze", a zis Chef Cătălin Scărlătescu.

VEZI ȘI: Chefi la cuțite 2017 câștigător: Cine merită marele premiu

UPDATE 21:09: Irina Stratulat (echipa portocalie) și Samir Fares-Habibi (echipa verde) au fost eliminați. Chef Scărlătescu își păstrează toți cei trei concurenți cu care merge mai departe, în cea de-a doua probă a semifinalei.

UPDATE 20:43: Surpriză la "Chefi la cuțite"! Prieteni și membri ai familiei concurenților au jurizat preparatele din concurs. Participanții au avut de pregătit fine-dining cu... porc drept ingredient principal.

-----


Chefi la cuțite 27 noiembrie FINALIȘTI. Este foarte interesant ce se va întâmpla pentru că se pleacă de la egal. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câștigat câte un sezon, iar acum fiecare este hotărât să-și ascută cuțitele pentru a spulbera competiția și a restabili clasamentul.

Chefi la cuțite 27 noiembrie FINALIȘTI. La "Chefi la cuțite" au mai rămas patru verzi, trei portocalii și trei mov. Chef Sorin Bontea pornește din start cu un zâmbet mai larg: "Wow, este prima dată când am patru în semifinală. N-am cum să nu ajung în finală!".

Chefi la cuțite 27 noiembrie FINALIȘTI. Ediția semifinalei de luni, 27 noiembrie, va da startul unui război din care doar trei vor avea ocazia să viseze în continuare la titlul de învingător al sezonului patru "Chefi la cuțite.

[citeste si]

Chefi la cuțite 27 noiembrie FINALIȘTI. Concurenții mai au o singură șansă să demonstreze că merită votul de încredere pe care l-au primit din partea celebrului trio de chefi, într-o semifinală ,"Chefi la cuțite" care va fi plină de preparate delicioase, eliminări neașteptate, emoții fără limite, dar și lacrimi de fericire. Stați pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla cine sunt finaliștii "Chefi la cuțite" 2017, sezonul 4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel