Charlie Sheen a fost concediat. Warner Bros: Domnul Sheen se autodistruge

doi barbati si jumatate
doi barbati si jumatate

Viaţa dezordonată a actorului american Charlie Sheen, care ţine prima pagină a ziarelor de câteva luni din cauza scandalurilor, a pus capăt colaborării cu Warner Bros. Television. Compania a anunţat luni că a încheiat contractul lui Sheen privind serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“, iar efectele acestei decizii sunt imediate.

Filmările pentru acest serial, unul dintre cele mai populare din Statele Unite ale Americii de la lansarea lui, din anul 2003, au fost sistate de grupul Warner în urmă cu zece zile, în urma atacurilor verbale dure pe care Charlie Sheen le-a lansat la adresa lui Chuck Lorre, producătorul serialului, scrie Mediafax.

Într-o scrisoare adresată avocatului actorului, a cărei copie a fost publicată integral pe site-ul TMZ.com, avocaţii studiourilor Warner au justificat concedierea actorului Charlie Sheen prin faptul că acesta avea „o conduită periculos de autodistructivă“.

„Clientul dumneavoastră pare să fie extem de bolnav. Pe parcursul lunilor care au precedat oprirea filmărilor, comportamentul instabil al domnului Sheen a continuat să se înrăutăţească, în timp ce starea lui fizică se deteriora“, se afirmă în această scrisoare.

Starea fizică a actorului şi comportamentul său „au afectat producţia serialului în mod repetat şi semnificativ“, au continuat avocaţii grupului Warner.

În opinia lor, „grupul Warner Bros. a luat singura decizie responsabilă care se impunea - morală şi legală - în aceste condiţii dificile. Warner Bros. nu doreşte, nu poate şi nu trebuie să continue să acţioneze ca şi cum nimic nu se întâmplă atunci când domnul Sheen se autodistruge în faţa lumii întregi“.

„Grupul Warner speră în mod sincer ca anturajul domnului Sheen să îşi concentreze eforturile şi să reuşească ceea ce nimeni nu a mai reuşit până acum: să îl convingă pe clientul dumneavoastră să urmeze tratamentul riguros şi eficient de care are nevoie în mod urgent“, au concluzionat avocaţii grupului Warner.

Potrivit site-ului TMZ.com, Charlie Sheen intenţionează să dea în judecată grupul Warner pentru încetarea abuzivă a contractului.

Charlie Sheen, în vârstă de 45 de ani, este de mult timp un obişnuit al presei de scandal, din cauza stilului său de viaţă turbulent şi a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justiţia - droguri, prostituţie şi violenţă domestică.

Însă de două săptămâni, actorul american pare mai dezlănţuit ca oricând. După afirmaţiile sale la adresa lui Chuck Lorre, producătorul serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", în urma cărora actorul a fost acuzat de antisemitism, Charlie Sheen şi-a multiplicat apariţiile şi interviurile din mass-media americană, în timpul cărora a rostit de multe ori fraze bizare şi uneori incoerente.

Actorul a recunoscut în mod public că obişnuieşte să consume droguri şi a pierdut, săptămâna trecută, custodia asupra celor doi copii mai mici ai săi, la cererea soţiei sale, Brooke Mueller, cu care se află în divorţ, în urma unor acuzaţii de violenţă conjugală.

Citeşte şi:

Producţia serialului “Doi bărbaţi şi jumătate” a fost anulată

Charlie Sheen a cheltuit 790.000 de dolari pe maşini pentru femeile din viaţa sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel