Celebrul antrenor de câini Cesar Millan a ajuns în România

Cesar Millan, cunoscut din serialul TV "Cesar și câinii", a ajuns la București pentru a susține, marți, la Sala Polivalentă, un spectacol în cadrul turneului "Once Upon a Dog Tour 2017", au informat organizatorii, prin intermediul unui comunicat.

Artistul, care a venit de duminică în țara noastră, a declarat că este "foarte entuziasmat" să descopere România, având în vedere că este pentru prima dată când se află în această țară.

Amatorii vor mai putea achiziționa bilete în ziua spectacolului de la casieria Sălii Polivalente. Mai sunt disponibile câteva locuri la categoriile I, II, III și IV. De asemenea, copiii sub 14 ani beneficiază de o reducere de 50% la biletele din categoria III și IV, care pot fi achiziționate cu 125 lei, respectiv 75 lei.

"Experiența unui show live marca Cesar Millan este inegalabilă, talentul său de a stabili o relație de încredere în raport cu câinii fascinează spectatorii. Talentul și dedicarea cu care se implică în fiecare poveste și conexiunea incredibilă pe care o are cu câinii fac din Cesar un maestru al psihologiei canine. Poate rezolva cu ușurință probleme ce țin de fobii speciale ale câinilor, comportament deviant agresiv, sau dimpotrivă, comportament marcat de frică excesivă manifestată nejustificat și o mulțime de alte situații neobișnuite care necesită implicarea unui specialist în psihologie canină", a precizat sursa citată.

Spectacolul se va desfășura în limba engleză, însă va fi dublat consecutiv în limba română.

Accesul în Sala Polivalentă nu va fi permis persoanelor însoțite de animale de companie, iar filmarea sau fotografierea în timpul spectacolului vor fi interzise.

Spectacolul va începe de la ora 20,00, dar accesul în sală se va face începând cu ora 18,30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel