Cele mai trăznite mașinării prind viteză în România. Cum arată

Sâmbătă, 3 septembrie, cele mai trăznite mașinării prind viteză în Parcul Colina din Cluj Napoca, la Red Bull Soapbox Race 2016.

41 de echipe sunt pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți. Juriul este compus din: Bogdan Marișca - pilot profesionist, Roxana Ciuhulescu - prezentator tv, Ileana Badiu și Traian Tudorică, cunoscut ca Zânul BT. Adrian Văncică și Mihai Rait, cunoscuții actori din serialul Las Fierbinți vin să întrețină atmosfera la eveniment, din postura de maeștri de ceremonii.

După ce a făcut înconjurul lumii, din Belgia, până în Australia, din Africa de Sud până în Jamaica, încă din anul 2000, cea de a doua ediție a Red Bull Soapbox Race din România, se oprește sâmbătă, 3 septembrie, începând cu ora 11.00, în Parcul Colina din Cluj Napoca (lângă Polus Center). Red Bull Soapbox Race este o lume plină de vitezomani și pasionați de chestii puse pe roți, în general, oameni care-și pun imaginația la treabă, rescriind toate regulile raliurilor urbane ne vor testa limitele...la distracție. Pentru că suntem un popor cunoscut pentru creativitatea debordantă, nici ai noștri nu s-au lăsat mai prejos și se vor prezenta în fața publicului cu mașinării care mai de care mai trăsnite. Cele 41 de echipe participante vin din mai multe orașe, pe lângă Cluj-Napoca, orașul gazdă, vom mai avea la start îndrăzneți din București, Sibiu, Ploiești, Iași, Brașov, Zalău, Hunedoara, Târgu Mureș, Bistrița, Hațeg, Suceava și Tecuci.

[citeste si]

Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul. Acest eveniment este în primul și în ultimul rând, o cursă. Așadar, cea mai rapidă mașină care trece finișul sigur va fi privită cu ochi buni. (De reținut că trebuie să și fie cineva în mașină când trece finișul.) Totuși, cine termină primul, nu înseamnă că o să câștige automat (sau manual). Viteza e plictisitoare dacă n-are un pic de personalitate. De fapt, dacă nu are MULTĂ personalitate! Echipele sunt jurizate după trei criterii: design și execuție în construcție, creativitate și spectacol și viteză. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel