Cele mai periculoase obiecte pe care le ai în bucătărie

Rodica Mitu / 17 noi 2017 / 21:51 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Există câteva obiecte în bucătărie, care la prima vedere, par inofensive.

Dacă particulele de mâncare de pe vasele spălate rămân prea mult timp în scurgere, acestea creează mediul propice pentru dezvoltarea și înmulțirea bacteriilor precum salmonella și multe altele.

Pe bureții de spălat vase obișnuiți cresc foarte repede bacterii și spălatul lor nu îndepărtează microbii. Pentru a omorî bacteriile, poți băga bureții uzi la microunde. Prosoapele de bucătărie, de asemenea, se numără printre cele mai murdare lucruri din încăpere.  

[citeste si]

Potrivit feminis.ro, ar trebui să folosești mereu tocătoare/funduri de lemn diferite pentru carne față de cele pentru legume, deoarece carnea crudă poate conține bacterii care cauzează boli serioase.  


Te-ar putea interesa








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27