Cel mai scump burger din lume

Un restaurant din SUA a realizat cel mai mare burger din lume, omologat de Cartea Recordurilor. El poate fi comandat la un preț exorbitant: aproximativ 8000 de dolari.

Costul de producție al burgerului este de 2300 de dolari și nu a durat deloc puțin pentru a putea fi gătit. Angajații Mallie's Sports Grill & Bar din Detroit au "proiectat" timp de patru ani burgerul uriaș, pentru că ridica destul de multe probleme. Vestea bună pentru gurmanzi este că burgerul este în meniu. 

Proprietarul restaurantului, Steven Mallie, a avut un început relativ mic, vânzând mai întâi un burger de 20 de dolari. Până în 2008, el a început să gătească burgeri uriași: în acel an, Guinness Book i-a înmânat titlul pentru cel mai mare burger comercial vândut. Dar după ce și-a pierdut titlul la un restaurant japonez, Mallie a promis că vrea stabilirea unui nou record. 

Pentru fabricarea burgerului au fost folosite 300 de kilograme de brânză, roșii, ceapă, murături și salată. Chifla uriașă, donată de compania de pâine din Michigan, a cântărit 250 de kilograme. Când a fost terminat, în cele din urmă, burgerul a măsurat un metru înălțime și 1.5 lățime. 

Dacă vreți să comandați unul, acesta vă va costa 7.799, iar restaurantul va avea nevoie de un preaviz de trei zile în avans. Mai bine ar fi ocazia specială.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel