Cel mai mic om din lume măsoară doar 65,5 cm

Khagendra Thapa Magar , în vârstă de 18 ani, este oficial cel mai mic om din lume, el măsurând doar 65,5 cm.

Tânărul este din Nepal și la vârsta majoratului are înălțimea si greutatea(5,5 kg) unui bebeluș de câteva săptămâni. . El l-a detronat pe columbianul Nino Hernandez, în vârstă de 24 de ani, recunoscut în urmă cu câteva săptămâni drept cel mai mic om din lume.

O echipă Guinness World Records a sosit săptămâna aceasta la Pokhara, în centrul Nepalului, pentru a-l măsura pe Magar, măsurătorile fiind apoi validate la sediul organizaţiei de la Londra.

Micuțul este deja un nume mare în țara natală, unde l-a întâlnit de mai multe ori pe premier, dar şi pe Miss Nepal. De asemnea, acesta a devenit un amabsador pentru turismul local, Nepalul găzduid cele mai înalte vârfuri din lume.

În septembrie, nepalezul a fost pentru prima dată la New York, în cadrul unui turneu promoţional organizat de muzeul de excentricităţi "Ripley's Believe It or Not!". Nepalezul a pozat cu această ocazie lângă statuia din ceară a celui mai mare om din istorie, americanul Robert Wadlow, care măsura 2,72 metri în înălţime şi care a murit la vârsta de 22 de ani, în 1940.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel