Cel mai mare parc de distracţii din România se deschide la vară. Vezi unde se află

Divertiland România, care se va întinde pe 42.000 metri pătraţi, este cel mai mare parc e distracții din România şi va fi construit în etape, pe o suprafaţă impresionantă de 35 hectare, în apropiere de Capitală, la kilomtrul 13, adiacent autostrazii Bucureşti-Piteşti.

Divertiland Multi Entertainment Park, va include un parc acvatic în aer liber, un parc de distracţii în aer liber şi un centru de divertisment familial acoperit, precum şi un club wellness, cu centre dedicate activitaţilor sportive şi spa, scrie Adevărul.

Data terminării întregului proiect este 2015, iar în această vară va fi finalizată prima fază a megaproiectului - parcul acavtic în aer liber, La Plaja Acua Park. Dezvoltatorii Divertiland Multi Entertainment Park, cel mai mare parc de distracţii din ţară, se aşteaptă ca hiperparcul sa genereze, începând cu primul an de la finalizarea sa, un numar total de aproximativ 1.000.000 de vizitatori anual.

Amplasamentul unde se realizeaza investiţia este situat în judeţul Ilfov, localitatea Chiajna, aflată în zona periurbană a Capitalei, adiacent autostrăzii Bucureşti- Piteşti, la intrarea în Bucureşti.

Parcul acvatic „La Plaja" se întinde pe o suprafaţă de peste 42.000 de metri pătraţi, inclusiv zona de parcare, cea mai mare suprafaţă a unui water park din ţară. Capacitatea parcului este de peste 7.500 vizitatori zilnic. Vizitatorii se vor bucura pentru prima oara în Bucureşti de Piscina cu Valuri, senzaţia parcului La Plaja, care recreeaza atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite mărimi şi forme.

Peste 27 tobogane îi aşteapta pe amatorii de senzaţii tari: Boomerango, Multi-Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl şi Speed Slide. Parcul va fi parcurs de un Râu Leneş (Lazy River) şi va avea în centru Cetatea Ploii (Rain Fortress), o atracţie construita pe mai multe niveluri, echipată cu alte 70 de mici atracţii, un adevarat labirint al distracţiei pentru cei mici şi nu numai.

Divertiland va fi deschis de luni pâna duminică. Accesul la parc va fi facilitat prin prelungirea unor linii de autobuz RATB şi prin introducerea unor curse. Pentru deschiderea şi operarea Divertiland, compania lucrează cu echipe de consultanţi din S.U.A. şi Canada, specializaţi în instalarea şi operarea parcurilor de distracţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel