Ceaiul de mușețel, efecte miraculoase pentru păr

Orice persoană poate identifica în diverse ceaiuri un aliat puternic în prevenirea și ameliorarea a numeroase afecțiuni, însă ele oferă un real ajutor și pentru îmbunătățirea aspectului estetic. Un asemenea sprijin îl oferă ceaiul de mușețel atunci când vine vorba de întreținerea podoabei capilare. 

Factorii de mediu, dar și produsele chimice folosite pentru schimbarea culorii sau pentru schimarea texturii părului, pot afecta strălucirea și sănătatea podoabei capilare, probleme care pot fi minimalizate cu ajutorul ceaiului de mușețel. 

Ceaiul de mușețel - o minune pentru păr

Potrivit divahair.ro, pentru iritațiile scalpului, mai ales în rândul doamnelor care apelează la diverse produse chimice, nu trebuie să dai fuga la farmacie, ci să îți clătești părul și scalpul cu ceaiul-minune de mușețel, spălarea cu șampon și clătire.

Un alt beneficiul al ceaiului de mușețel pentru păr este combaterea mătreții, care poate apare din diverse motive: de la vopsirea repetată a părului până la utilizarea unui șampon nepotrivit. Doar că în cazul acestei afecțiuni comune trebuie repetată operațiunea cu clătirea părului cu ceai de mușețel. 

Dacă însă se dorește decolorarea părului cu câteva nuanțe fără a apela la pudră, ceaiul de mușețel este o variantă mult mai facilă, deoarece conține o cantitate mică de peroxid.

Nu în ultimul rând, pentru o schimbare vizibilă a look-ului, prin colorarea părului în nuanțe plăcute, naturale, ceaiul de mușețel în mixurile de henna face minuni.

Dacă apelați la astfel de trucuri sănătoase pentru ameliorarea aspectului estetic, trebuie să știți că aceste mixuri naturale pe un păr de o culoare închisă nu vor oferi rezultate mulțumitoare pe un păr de culoare închisă. În schimb, pe un păr natural șaten deschis sau blond, rezultatele se vor vedea imediat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel