Cea mai rară decapotabilă din toate timpurile

Valoarea mașinii din imagine este amplificată de faptul că utiliza piese de schimb care au fost lăsate în jurul fabricii. Poate suna ridicol, dar se pare că este adevărat.

Cea mai faimoasă siluetă Aston Martin este cea a mașinilor DB construite de la sfârșitul anilor 1950 până la începutul anilor 1970. Prima dintre aceste mașini, DB4, a venit cu o combinație de calități stupefiantă: cea mai bună inginerie britanică din timpul zilelor de glorie ale Aston Martin pe pista de curse; și cel mai bun stil italian, cu un corp proiectat de genialul producător de mașini milanez Carrozzeria Touring.

Pe parcursul anilor 1960, mașina a evoluat în DB5, apoi în DB6. În timp ce aceasta s-a schimbat atât din punct de vedere mecanic, cât și din punct de vedere estetic de la un model la altul, toate modelele se aseamănă foarte bine, distingându-se de de celelalte modele Aston construite înainte sau după aceea. Împreună, aceste trei modele formează propria lor epocă distinctă în istoria Aston Martin, scrie cotidianul Telegraph.

Cele mai multe dintre mașini erau hardtop, dar fiecare model era, de asemenea, decapotabil, opțiune care a reprezentat mai puțin de 10% din autoturismele produse. Și cea mai rară dintre toate variantele este mașina pe care stau călare modelele DB5 și DB6.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel