Ce vopsea decorativă ar trebui să folosești atunci când îți renovezi casa

vopsea
vopsea

În renovarea sau construcția unei locuințe este de preferat să alegem produse de cea mai bună calitate, atât din punct de vedere al rezistenței materialului cât și din perspectiva modalității de aplicare.

Vopsea decorativă – rezistenţă remarcabilă şi finisaj estetic de prestigiu

Vopseaua decorativă este un produs important, al cărei rezultat este menit să surprindă chiar și pe cei mai pretențioși, se arată pe site-ul Decora House.

În funcție de necesitățile tale descoperă ce tip de vopsea decorativă ai nevoie astfel încât să-ți atingi toate obiectivele în materie de design!

Tipuri de vopsea decorativă

Există o multitudine de nuanțe și texturi pe care le poți surprinde utilizând vopsea decorativă. Fie că este vorba de amenajări interioare, fie că ne referim la cele exterioare, acest produs îți poate oferi ambianță și stilul dorit că tu să ai parte de o locuință de vis!

Astfel, poți alege între vopsea decorativă de interior pentru orice încăpere a casei sau vopsea decorativă de exterior pentru crearea unui aspect plăcut al fațadei.

Vopsea decorativă de interior

Indiferent de efectul pe care vrei să îl atingi atunci când porneşti un proiect de renovare, trebuie să ştii că vopseaua decorativă de interior fascinează prin intensitatea culorilor, eleganţă, cromatică, accentele deosebite, volumul ş ambianţa efectelor finale obţinute.

Vopsea Raffaelo Madreperlato: dacă vrei să capeţi un aspect perlat, această vopsea decorativă de interior te poate ajuta să creezi un stil antic inedit oferind în acelaşi timp şi un efect de „marmură”.

Vopsea Encanto: ceea ce face ca această vopsea să fie cu totul şi cu totul deosebită este chiar denumirea sa. Aspectele cromatice ale peretelui cu efecte de catifea îţi vor încanta şi delecta privirea ori de câte ori vei intra în casă.

Vopsea Imperium: dacă eşti adeptul efectelor metalice şi vrei să atingi un astfel de finisaj, Imperium este alegerea ideală. Această vopsea decorativă permite realizarea finisajelor de tip foiţă de aur sau argint, metalizat, aurit şi pulbere de aur.

Vopsea decorativă de exterior

Dacă te-ai hotărât să foloseşti un astfel de produs pentru faţada casei, trebuie să cunoaşti variantele din care poţi alege. În general, vopseaua decorativă de exterior este un amestec de răşini, ingrediente minerale, pigmenţi, adaosuri şi apă, toate acestea având un rol dublu: protejarea faţadei şi captarea unui efect estetic plăcut.

Vopsea Archital: este o vopsea de exterior cu aspect mat, netedă şi este recomandată în special pentru protejarea şi decorarea clădirilor de prestigiu. Formula produsului combină durabilitatea şi rezistenţa de cuart cu calităţi speciale de răşini acrilice.

Vopsea Veldecor: este o vopsea siloxanică şi semitransparentă, concepută pentru a obţine efecte decorative deosebite. Diversitatea cromatică pe care o ai la dispoziţie te poate ajuta să obţii efectul dorit.

Vopsea Decorsil: acest produs permite obţinerea mai multor tipuri de finisaje decorative, cum ar fi: „nuvolato” (non-finisaj), „antico” (finisaj antic), „bucciato” (finisaj texturat). Alege stilul care ţi se potriveşte şi oferă un nou efect faţadei clădirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel