Ce secrete despre propria personalitate dezvăluie zâmbetul tău

zambet
zambet

Fiecare persoană poate găsi în aproape orice un motiv pentru a zâmbi, arătând astfel că traversează un moment în care se simte bine. Cercetătorii susțin însă că zâmbetul unui om este întotdeauna diferit în funcție de contextul social și că dezvăluie nu numai punctele tari ale persoanei respective, ci și slăbiciunile sale.

Potrivit lyla.ro, fără a-ți da seama, atunci când zâmbești oferi celorlalți și câteva informații despre tine.

Durata căsniciei. Potrivit unui studiu, fotografiile din tinerețe și felul în care zâmbești indică cât de mult va rezista mariajul tău. Astfel, 25% dintre cei care nu zâmbesc în fotografii riscă să divorțeze mai repede decât cei cu un zâmbet discret, doar din colțurile gurii, fără să li se vadă dinții, și cu șanse mai mari pentru căsnicii de durată. În schimb, persoanele care zâmbesc "muscular", respectiv cu gura până la urechi și care fac riduri de expresie din cauza zâmbetului, au mai multe șanse să divorțeze mai repede.

Gradul de fertilitate. Multe cercetări au relevat faptul că există o strânsă legătură între zâmbetul femeilor și gradul lor de fertilitate, plecând de la problemele gingivale. S-a constatat că femeilor cu astfel de probleme le ia cu două luni mai mult să rămână însărcinate comparativ cu cele care nu se confruntă cu probleme gingivale. În plus, problemele gingivale sunt întâlnite și asociate cu bolile de inimă, cu diabetul zaharat de tip II, cu afecțiuni respiratorii și cu boli renale. Astfel, persoanele care au probleme la dinți zâmbesc puțin și discret în fotografii.

Nivelul veniturilor viitoare. Zâmbetul poate indica și nivelul veniturilor pe care le poate obține persoana respectivă ca adult. Potrivit aceleiași surse, un studiu publicat în 2012 a arrătat că adolescenții care zâmbesc discret au cu 10% mai multe șanse să obțină un venit lunar peste medie până împlinesc vârsta de 29 de ani, în timp ce adolescenții care zâmbesc cu gura până la urechi vor câștiga, în medie,cu 30% mai puțin față de venitul mediu, specific vârstei.

Statutul social. Zâmbetul indică și cât de puternic ești. Persoanele cu putere socială zâmbesc când sunt vesele, în timp ce persoanlele aflate la polul opus zâmbesc condiționat de cerințele situației de moment, simțindu-se obligați să intre în grațiile celor din jur.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel