Ce secrete dezvăluie lenjeria ta intimă despre tine

lenjerie intima
lenjerie intima

V-ați gândit vreodată la impresia pe care o lasă lenjeria intimă domnilor pe care încercați să îi cuceriți? Iată ce tradează sutienul sau chilotul despre voi:

1. Chiloți tanga

Există două variante: în cel mai bun caz te consideră o adevărată leoiacă în pat, încrezătoare și gata de orice. În cel mai rău caz se gândește că toate celelate articole de lenjerie intimă le-ai pus la spălat și ai rămas cu cel mai mic dintre ele pe care l-ai și îmbrăcat, de altfel.

2. Lenjerie asortată Și aceasta ar putea fi privită din două perspective. Dacă este mult prea pretențioasă, din satin, extrem de fină și elegantă poți crea impresia că plănuiești de mult momentul și dorita spontaneitate se duce pe apa sâmbetei. Daca alegi un model potrivit însă, poti crea o impresie generală bună. 3. Nu porți nimic... Să mergi "commando" la întâlnire e un alt mod de a spune “am o fire liberă si neîngrădită”. Recomandarea noastră? Ar trebui să te dezvălui în totalitate după ce relația avansează puțin. 4. Chiloți de bumbac (aka chiloții bunicii) Poartă-i doar în casă! Atât! Nici măcar acolo! Nu vei face decât să-l pui pe fugă dacă îi porți și vei părea o conservatoare. 5. Chiloți din dantelă Grijă mare la atitudine: dacă te comporți cu adevărat seducător și optezi pentru un articol într-o culoare normală (negru, roșu), impresia generală va fi una bună. Lasă acasă danteluță roz daca vrei să mai există încă o întâlnire. 6. Chiloți cu zilele saptamanii Nu știm dacă mai există, dar dacă există, nici măcar să nu-ți dea prin minte să îi porți fix când mergi la prietenul tău acasă. Ce fata cu gândire învechită poate să poarte așa ceva? 7. Chiloți pastel sau cu imprimeu floral Draguti, dar omoara toata pasiunea. Daca vrei sa fii privita ca o femeie increzatoare si sigura pe ea, imbraca-te (dezbraca-te?) si comporta-te ca atare. 8. Lenjerie modelatoare "Nu m-am gândit că o sa ajungem atât de departe!" sau, pe scurt, cel mai jenant moment după cel cu chiloțeii din bumbac, de bunicuță. Iubește-ți corpul asa cum e și îl va iubi și iubitul tău, la rândul lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel