Ce se întâmplă în corp după ce bei cafea

Eşti curioasă cum acţionează cafeaua după ce ai consumat-o? Descoperă ce se întâmplă în corp după ce bei cafea şi care sunt beneficiile acestei băuturi care a cucerit toată lumea!

Iată ce se întâmplă în corp după ce bei cafea!

După 10 minute: Cofeina este absorbită în fluxul sanguin, bătăile inimii sunt mai accelerate şi determină o creştere a tensiunii arteriale.

După 20 de minute: Nivelul de energie creşte, precum şi capacitatea de concentrare se îmbunătăţeşte. Te simţi în stare să rezolvi problemele mai bine decât înainte de a consuma ceaşca cu cafea, scrie eva.ro. De asemenea, starea de oboseală cu care te trezeşti începe să dispară.

După 30 de minute: Corpul produce mai multă adrenalină, lucru care conduce la o vedere mai bună pentru că pupilele se dilată puţin.

După 40 de minute: Nivelul de serotonină începe să crească, îmbunătăţind buna funcţionare a sistemului nervos.
 
După 4 ore: Creşte nivelul de energie şi se accelerează arderea grăsimilor. De asemenea, cofeina stimulează formarea acidului în stomac pe care unele persoane îl pot resimţi mai deranjant.
 
După 6 ore: Cofeina are un efect diuretic, iar odată cu apa, corpul va pierde şi o parte din vitamine şi minerale. Acest lucru disturbă modul în care corpul metabolizează calciul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel