Ce oraș din România se află în topul celor mai fermecătoare orașe din Europa

Un oraș din România este prezent într-un top al celor mai fermecătoare orașe din Europa, turiștii fiind îndemnați să-l viziteze cât mai repede deoarece "nu este de mirare că a fost Capitală Culturală Europeană în 2007".

Jurnaliştii de la The Huffington Post le recomandă turiştilor nouă oraşe europene, între care este specificat și Sibiul, a căror mărime poate varia, dar care au în comun acelaşi lucru - farmecul. 

"Acest oraş pietonal prietenos are un nivel superior (oraşul de sus, n.r.) plin de numeroase locuri istorice, care este completat de un nivel inferior (oraşul de jos, n.r.) cu case situate pe străzi pietruite. Nu este de mirare că a fost Capitală Culturală Europeană în 2007", se spune pe site-ul The Huffington Post despre Sibiu.

În topul celor mai fermecătoare orașe din Europa, alături de Sibiu, figurează:  Bibury, considerat "cel mai frumos oraş" din Marea Britanie, Giethoorn, despre care se spune că este "Veneţia Olandei", Eguisheim din Franţa, Bruges din Belgia, Colmar din Franţa, Gruyeres din Elveţia, Alberobello din Italia şi Cesky Krumlov din Republica Cehă.

Citește și Topul restaurantelor 2014. În care ai fost?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel