Ce NU trebuie să mănânci niciodată într-un restaurant. Regulile lui Gordon Ramsay

Unul dintre cei mai de succes chefi din Marea Britanie,  Gordon Ramsay, cu trei stele Michelin şi restaurante în întreaga lume, a dezvăluit cele trei reguli de aur pentru a obţine tot ce e mai bun din orice experienţă culinară.

Gordon  Ramsay dezvăluie că la masa într-un restaurant   trebuie evitate specialităţile, să fie suspicioşi în privinţa laudelor excesive şi să negocieze pentru vin: "Specialităţile sunt acolo pentru a dispărea pe parcursul serii. Când există 10 specilităţi, asta nu e special", potrivit gustare.ro.

De asemenea, el recomandă să rezervi o masă pentru cel puţin trei persoane atunci când vrei să iei o cină romantică în doi. Acest lucru va îmbunătăţi şansele de a avea mai mult spaţiu şi a evita să fiţi înghesuiţi într-un colţ al restaurantului.

Atunci când comandaţi vin, el spune că pentru a obţine preţurile cele mai bune, clienţii ar trebui să ceară lista cu ultimele sticle dintr-o anumită colecţie – sticle a căror etichetă nu mai este intactă, vinuri care urmează să fie schimbate sau anumite vinuri de care restaurantele vor să scape.

[citeste si]

Celebrul chef a vorbit şi despre preparatele pe care nu le-ar comanda niciodată, dând un exemplu: "Atunci când îmi spun că este 'celebra lasagna roşie', vreau să ştiu cine a făcut-o aşa celebră?".

El susţine că tot mai multe restaurante folosesc aceste terminologii, spunând despre mâncărurile lor că sunt cele mai bune din ţară sau cele mai cunoscute, însă "Cine a spus asta? Cine le-a numit aşa?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel