Ce le este interzis masonilor din România: ”Nimeni nu are voie să ...”

Radu Bălănescu, Mare Maestru al MLN și Secretar Executiv al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Regulare, a explicat ce le este interzis tuturor masonilor din România.

Radu Bălănescu a declarat că niciun membru al Marii Loji Naționale din România nu are voie să vorbească urât despre România atunci când pleacă în altă țară.

Citește și: Conferința mondială a masonilor, la București

Într-o emisiune la TVR 1, Marele Maestru al MLN a fost întrebat: ”Ce tip de programe aveți pentru a pune în valoare patriotismul?”

”Din punctul nostru de vedere, programe și proiecte pentru a dovedi că ești patriot nu poți să generezi, nu poți să spui așa ceva, este o noțiune pe care o avem în noi. Nu pot să spun că vreau să fac un proiect, că vreau să demonstrez că sunt patriot. Nu! Prin ceea ce facem demonstrăm că suntem patrioți. Deci, în momentul în care, în societatea civilă, vii și ai niște programe în care sprijini educația, în care sprijini cultura, în care sprijini un sistem medical, când pleci în străinătate ... fiecare membru al Marii Loji Naționale din România are datoria - și o spun la modul cel mai serios - să vorbească extrem de bine de această țară și de români. Nimeni din cei care fac parte din Marea Lojă Națională din România nu are voie și dreptul să vorbească altceva decât ceea ce v-am spus în acest moment.

Cred că este o dovadă de patriotism. Să știți că n-o fac pentru că le-am spus eu să facă treaba asta, o fac pentru că așa simt. De aia v-am spus că sunt mândru de toți cei care fac parte din Marea Lojă Națională din România”, a răspuns Radu Bălănescu.

Vezi și: Masonii rup tăcerea și vorbesc despre teoriile conspirației. Ce au răspuns când au fost întrebați dacă vor să conducă lumea din umbră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel