Ce instituții fac parte din Comitetul privind obligaţiile României cu organismele internaționale

dosare
dosare

Lista ministerelor și instituțiile administrației centrale care fac parte din Comitetul interministerial privind monitorizarea îndeplinirii obligațiilor ce revin României din acordurile cu instituțiile financiare internaționale a fost modificată printr-un act normativ recent.

Conform noilor dispoziţiilor legale, din cadrul listei a fost exclus Institutul Naţional de Statistică şi au fost introduse Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Ministerul Justiţiei.

 De asemenea, au fost actualizate şi denumirile ministerelor şi instituţiilor, conform ultimelor modificări realizate la sfârşitul anului trecut prin măsurile de reorganizare în cadrul administrației publice centrale (OUG nr. 96/2012).

 Totodată se precizează şi aspectul potrivit căruia Comitetul are obligaţia de a prezenta prim-ministrului informări săptămânale și ori de câte ori este necesar Guvernului informări bilunare, care cuprind inclusiv măsurile ce se impun a fi luate de către instituțiile responsabile pentru îndeplinirea angajamentelor asumate, precum și termenele de realizare a acestora.

 Vezi  lista ministerelor și instituțiilor administrației publice centrale care fac parte din Comitet pe legestart.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel