Ce greșeli sexuale NU trebuie să facă femeile

Nu păstra o atmosferă „de mormânt"

De multe ori, noi femeile tindem să credem că vorbim mult prea mult, în unele cazuri fiind adevărat. Ei bine, nu și pe durata unei partide de sex. Unii bărbați chiar apreciază comunicarea pe durata actulul sexual, mai ales atunci când partenara îi spune lucruri „murdare", care pot „condimenta" puțin acțiunea.

Nu-ți ascunde entuziasmul

Dacă ești mulțumită de ceea ce se întâmplă în astfel de momente, cu siguranță trebuie să dai de înțeles acest lucru. Dacă partenerul tău îți citește pe chip satisfacția, fii sigură că va fi dispus să o amplifice. Nu ține numai pentru tine bucuriile, împărtășește-le!

[citeste si]

Nu considera ejacularea ca fiind momentul de încheiere

Dacă în clipa în care partenerul tău a ejaculat tu cauți disperată cu privirea hainele prin cameră, fii sigură că romantismul s-a dus! Puteți oricând să o luați de la capăt, de ce să nu repetați o experiență, mai ales dacă aceasta este una atât de plăcută?
Ca să vezi și un beneficiu din asta, dacă tu nu ai reușit să ajungi la orgasm, fii sigură că partenerul tău, odată satisfăcut, va face tot posibilul ca să ajungi și tu pe culmile plăcerii maxime.


Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel