Ce femei vor ”lovi” în ultimul sezon Spartacus

Serialul Spartacus va reveni în forță la începutul anului 2013, producătorii promițând un final spectaculos, completat și cu trei noi prezențe feminine, Anna Hutchison, Jenna Lind si Gwendoline Taylor, pe care fanii sigur le vor aprecia.

Producătorii serialului-fenomen au dat asigurări că finalul va fi incredibil, "ceva la care nimeni nu se așteaptă. Îl veți vedea pe Spartacus împreună cu armata lui, înfruntându-l pe Marcus Crassus. Va fi epic la un nivel pe care nici nu vi-l imaginați", a declarat Steven DeKnight, producătorul serialului.

„Sezonul acesta e mai tare decât tot ce am încercat până acum. Vom avea bătălii ce includ mii de persoane şi sperăm că telespectatorii vor fi satisfăcuţi”, a mai spus acesta

În ultima serie a ”celui mai violent serial al Americii,”, Spartacus: War of the Damned, trei noi actrițe misterioase sunt pregătite să facă un adevărat spectacol.

Anna Hutchison, Jenna Lind și Gwendoline Taylor, respectiv Laeta, Kore și Sibyl, personajele feminine din serial, vor asigura din plin succesul ultimei serii a serialului Spartacus.

Născută în Noua Zeelenadă, Anna Hutchison, în vârstă de 26 de ani, este cunoscută pentru o serie de apariții pe care le-a avut în serialele din țara natală și din Australia, precum Power Rangers: Jungle Fury, Underbelly: A Tale of Two Cities și Go Girls, va interpreta rolul unei privilegiate soții al unui demnitar roman.

Jenna Lind s-a născut în Australia și a ajuns în atenția telespectatorilor după rolul pe care l-a jucat în serialul de comedie, 30 Seconds, dar și pentru rolul ei ca Maria Muhary în "Underbelly IIUnderbelly: A Tale of Two Cities.

Cea de-a treia actriță care va ”lovi” în ultimul sezon al serialului Spartacus, în rolul unei frumoase și tinere sclave,  este Gwendoline Taylor, în vârstă de 25 de ani, s-a născut în Noua Zeelandă, și s-a făcut remarcată în serialul "Go Girls".

Cu o poveste captivantă, personaje interesante, scene de luptă violente și multe momente de nuditate, Spartacus a reușit să își construiască o bază solida de fani și datorită lui Andy Whitfield, carismaticul actor care i-a dat viață lui Spartacus în primul sezon, răpus de o boală necruțătoare, la doar 39 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel