Ce daruri fac vedetele de 8 Martie

Ilie_Nastase_si_Brigitte_Sfat
Ilie_Nastase_si_Brigitte_Sfat

Milionarii nu lasă să treacă ziua de 8 Martie fără a-şi arăta afecţiune faţă de femeile din viaţa lor. Milionarul George Pădure a închiriat un restaurant doar pentru el şi iubita lui Petra, iar de dimineaţă i-a oferit un buchet imens de flori. Nici Ilie Năstase nu se lasă mai prejos. El i-a dăruit lui Brigitte Sfăt un buchet cu 33 de trandafiri.

Ionuţ Negoiţă: «Mama primeşte azi toată atenţia mea»

“Singura femeie din viaţa mea în acest moment este mama. Ei îi dăruiesc azi, în mod special, toată atenţia şi dragostea mea pentru că merită. Normal că, la fel ca oricare bărbat, o voi încânta şi cu un superb buchet de flori, deoarece le adoră şi se bucură de fiecare dată când le primeşte”, ne-a mărturisit omul de afaceri Ionuţ Negoiţă.

George Pădure a închiriat un restaurant doar pentru el şi iubită

Milionarul George Pădure (57 de ani) i-a făcut o surpriză de 8 Martie iubitei lui, Petra (30 de ani). Acesta i-a cumpărat un imens buchet de flori, iar seara o va petrece alături de Petra la un restaurant pe care l-a închiriat doar pentru ei doi.

Ilie Năstase: 33 de trandafiri albi pentru Brigitte Sfăt

Ilie Năstase susţine că nu face cadouri deosebite de 8 Martie, dar nici nu lasă ca această zi să treacă fără a fi sărbătorită alături de femeile importante din viaţa lui.

“Eu fac daruri de Crăciun, de Revelion şi de zile de naştere. Totuşi, de 8 Martie, ofer flori. Brigitte a primit un buchet mare de 33 de trandafiri albi, iar la prânz o voi invita alături de fetele noastre la un restaurant cu profil italian”, ne-a precizat Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel