Ce culori se poartă în această toamnă

În fiecare an există o listă cu cele mai importante culori în tendință pentru fiecare sezon, scrie romaniatv.net.

Iată care sunt nuanțele propuse de Pantone pentru toamna 2016:

Roşu Aurora

Roșul se menține în tendințe în această toamnă prin intermediul acestei nuanțe cu tonuri subtile de oranj. Roșul aurora este perfect pentru o rochie sexy de seară, dar și pentru un ruj absolut fenomenal!

Taupe cald

O culoare aproape nude, aflată în tendințe de multă vreme și adusă în prim-plan de starleta Kim Kardashian, care o poartă destul de des. O jachetă sau un palton de toamnă în această nuanță te vor pune cu siguranță în valoare. Este o culoare perfectă și pentru o manichiură modernă, inedită.

Verde pășune
Pentru că toamna îmbracă natura în nuanțe de galben și arămiu, poți ieși în evidență cu această culoare minunată, de un verde intens, ce amintește perfect de pășunile acoperite cu iarbă.

Roz Cedru pudrat
În anul în care una dintre culorile emblematice este un roz, nici toamna nu putea trece fără ca o nuanță a acestei culori să lipsească din tendințe. Este vorba despre Dusty Cedar, care amintește perfect de culoarea lemnului de cedru.

[citeste si]

Argilă arsă
O culoare caldă, inspirată de nuanța roșcată a vaselor din lut. Această culoare reprezintă perfect toamna și o regăsești pretutindeni în natură în acest sezon. 

Mov Bodacious
Această culoare vibrantă, o nuanță îndrăzneață de mov-violet, este un adevărat "copil rebel" printre nuanțele cuminți ale sezonului următor. Este inspirată din culorile naturale ale orhideelor.

Galben Muștar
O altă culoare foarte des întâlnită în natură toamna este galbenul muștar. Nuanța de muștar aleasă pentru acest sezon de către Pantone poartă denumirea de "muștar picant" (Spicy Mustard), pentru că este o culoare intensă.

 Gri Piele de rechin

Această nuanță de gri a primit denumirea "piele de rechin". Este o culoare reprezentativă pentru toamnă, fiind perfectă pentru jachetele sau paltoanele nelipsite în zilele reci.

Albastru Riverside
A fost desemnată cea mai populară nuanță de albastru pentru anul 2016. Nu numai că este o opțiune perfectă pentru o rochie misterioasă de seară pe care să o porți la evenimentele speciale din această toamnă, dar arată spectaculos și dacă o incluzi în decorul locuinței 

Albastru aerat
O altă nuanță de albastru, dar de această dată mai deschisă, se numără printre culorile în tendință ale acestei toamne. Este un albastru cu o tentă mentalică, fiind perfect pentru o notă de prospețime în zilele mohorâte.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel