Ce cred americanii despre Marele Pod Chinezesc

Inaugurarea celui mai lung pod din lume peste apă, Podul Qingdao Haiwan, a stârnit reacții dintre cele mai diverse în rândul americanilor, de la uimire, la invidie, de la apreciere la indiferență.

Autor:Alexandru Gherghe

Aceștia au postat o serie de mesaje prin care își expun părerea depre uriașa construcție. Mesajele cuprind comentarii  diverse ce surprind reacții neașteptate.

„Este de-a dreptul înfricoșător. Ar trebui să pună o benzinărie la mijlocul podului,dacă rămâne cineva fără combustibil” ; „ acum vor trebui să construiască și un McDonald’s la jumătatea distanței” sau „ nevastă-mea spune că lungimea nu contează” sunt câteva din mesajele haioase postate de americani.

Sunt însă și mesaje răutăcioase: „arată foarte tare dar sigur nu aș vrea să ma aflu pe el în timpul unui cutremur”, „e ok dar e MADE in CHINA”.

Cea mai mare parte a comentariilor, n-o să vă vină să credeți, sunt comentarii ce critică America, mesaje ce apreciază dezvoltarea Chinei și seriozitatea poporului asiatic. Americanii cred că statul lor ar trebui să urmeze exemplu Chinei și să se concentreze mai mult pe dezvoltarea lor decât pe implicarea în problemele planetei.

„Unele țări cheltuiesc sume impresionante pentru dezvoltare iar noi pe războaie”, „America, nu mai căuta scuze, nu te mai plânge! Muncește iarăși din greu!”

„Sunt de apreciat, ei își cheltuiesc banii pentru țara lor iar noi pentru a fi poliția lumii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel