Ce avere va moșteni urmașul lui Cioabă

rege_florin_cioaba
rege_florin_cioaba

Decesul lui Florin Cioabă, regele autodeclarat al romilor, aduce în prim plan problema legată de cine va moșteni titlul de rege al comunității rome. În plus, Florin Cioabă lasă în urmă și o avere considerabilă, estimată la peste două milioane de euro. 

Potrivit click.ro, cel mai probabil, urmaşul lui Florin Cioabă va fi fiul cel mare al acestuia, Dorin Cioabă. În cazul în care acesta va refuza, cel care ar putea să preia titulatura de rege al comunității rome, va fi fiul cel mic al fostului rege, Daniel.

Pe de altă parte, împăratul Iulian a declarat că peste două-trei săptămâni se va întruni Consiliul de Coroană, când se va hotărî cine îl va urma la tron pe Florin Cioabă, precizând, însă, că, în conformitate cu legile rome, "cel care îi urmează este Dorin, fiul lui cel mare”.

Averea lăsată de Florin Cioabă, peste două milioane de euro

Noul rege al romilor va primi coroana de aur al lui Cioabă și sceptrul său, tot din aur și împodobit cu rubine și smaralde. Ambele cântăresc câte un kilogram fiecare.

În plus, Florin Cioabă a lăsat în urmă o avere de peste două milioane de euro. El a deținut mai multe firme de prelucrare a metalelor neferoase - cupru, bronz etc., confecționând folie și saci de polietilenă.

Florin Cioabă  a murit duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel