Ce țară interzice carnea de câine și de pisică la masă

Consumul de carne de pisică și de câine atrage amenzi mari în Taiwan, iar recidiviștii ar putea fi făcuți de rușine în conformitate cu legea, care este prima de acest gen în Asia.

Taiwan este decisă să devină prima țară din Asia care interzice consumul de carne de câine și de pisică, ca urmare a faptului că numărul de proprietari de animale de companie este în creștere pe întregul continent. Potrivit The Guardian, atitudinea față de aceste animale se schimbă radical în ultima perioadă.

Legea revizuită pentru protecția animalelor impune o amendă de până la 250.000 de dolari în Taiwan pentru consumul de carne de câine și pisică, în timp ce pedepsele pentru cruzime față de animale sau pentru sacrificarea lor au fost ridicate până la doi ani de închisoare, iar amenzile au crescut până la 2 milioane de dolari.

Recidiviștii riscă închisoarea de până la cinci ani și amenzi mai rigide, iar cei condamnați conform noii legi vor fi discreditați public, cu numele și fotografiile lor publicate de guvern.

[citeste si]

Legea prevede ca plimbatul unui animal de companie în timpul mersului cu mașina sau cu scooter-ul este ilegal.

Carnea de câine nu este consumată peste tot în Asia, dar face parte din bucătăria tradițională a mai multor țări. Consumul de carne de pisică este și mai rar decât cel al cărnii de câine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel