Ce ai face dacă ai găsi un milion de dolari? Un taximetrist i-a găsit și...

Million-Dollars
Million-Dollars

Fiecare persoană care găsește o sumă mai mare sau mai mică de bani consideră întâmplarea un noroc. Un taximetrist din Singapore a găsit pe bancheta din spate a mașinii sale 900.000 de dolari, iar ceea ce a urmat a uimit multă lume.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a găsit banii într-o pungă de hârtie uitată pe bancheta din spate a maşinii, după ce a lăsat un cuplu de thailandezi la un centru comercial. Acesta a hotărât să predea banii pentru a fi returnați posesorilor. Corectitudinea sa i-a şocat pe toţi cunoscuţii săi.

„Când am văzut banii, m-am gândit că voi avea probleme. Eram sigur că sunt cel puţin 200.000 de dolari în pungă”, a povestit bărbatul. După ce i-a dus la biroul de obiecte pierdute al firmei de transport la care este angajat, colegii săi au numărat şi au găsit 1,1 milioane de dolari singaporezi, în bancnote de 1.000. „Pentru mine banii nu sunt importanţi. Nu îmi aparţin, deci cum aş fi putut să-i folosesc?”, a declarat şoferul de taxi. Cuplul thailandez a raportat pierderea banilor la compania de taxi, iar aceştia au fost returnaţi chiar de cel care i-a găsit. Pentru gestul său, şoferul a primit o recompensă a cărei valoare nu a fost dezvăluită şi va încasa şi o primă de bună purtare din partea companiei.

„Nu se întâmplă în fiecare zi să găseşti un milion de dolari bani gheaţă şi probabil foarte mulţi ar fi fost tentaţi să şi-i însuşească. Suntem foarte mândri de angajatul nostru şi ne bucurăm că pasagerii şi-au recuperat banii”, a declarat un purtător de cuvânt al firmei de taxi din Singapore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel