Ce a făcut această tânără de Halloween este înfricoșător - FOTO

Alison Teal a vrut să facă ceva special de Halloween. Așa că acoborât la 150 de metri sub Paris și a făcut surf printre osemintele umane de acolo.

Alison Teal are 30 de ani și trăiește în Hawai, SUA. Tânăra este regizor și adoră aventurile. 

Așa cum era de așteptat, aceasta nu s-a costumat de Halloween și nu a dat bomboane copiilor care i-au bătut la ușă.

[citeste si]

Alison s-a urcat în avion, a zburat până la Paris unde a coborât în celebrele catacobe de sub oraș, care servesc drept mormânt pentru sute de oseminte umane. Ce a făcut acolo? Surf pe placa ei roz. Desigur, aceasta  nu s-a dus singură ci a avut câțiva colegi cu ea și doi experți din Paris.

”Când eram mică, tata îmi spunea povești despre catacombe, de Halloween. Am ajuns sub pământ printr-o intrare secretă. Am mers ore întregi și nu ne-am mai putut întoarce pe unde am venit așa că a trebuit să o luăm prin apă să ieșim pe altă parte”, a declarat Alison Teal, potrivit Daily Mail, care a făcut și un filmuleț.

Tânăra a povestit că nivelul de oxigen e scăzut și că nu se putea respira bine, descriind atmosfera ca fiind ”terifiantă”.

Aceasta a mers prin tunelurile interzise turiștilor.

Catacombele Parisului

Catacombele din Paris găzduiesc osemintele a peste 6 milioane de oameni.

Deschis la sfârșitul secolului al XVIII-lea, cimitirul subteran a devenit o atracție turistică la scară mică începând cu sec. al XIX-lea, și a fost deschis publicului larg începând cu anul 1874.

Primele tuneluri au fost săpate chiar sub centrul oraşului din prezent, iar pe parcursul anilor acestea au fost extinse până la periferia Parisului. Sunt numeroase intrări spre catacombe, multe dintre ele ascunse și cunoscute doar de persoanele autorizate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel