Urmărește emisiunea live


Catherine Zeta-Jones: Nu este nicio ruşine să ceri ajutorul medicilor

catherine_zeta_jones
catherine_zeta_jones

Catherine Zeta-Jones a revenit, pentru câteva scene din comedia romantică "Playing the Field", pe platourile de filmare în Louisiana.

Actriţa în vârstă de 41 de ani a declarat că speră ca declaraţia ei publică de săptămâna trecută, prin care dezvăluia faptul că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară şi că a fost internată pentru o scurtă perioadă de timp într-o instituţie specializată pentru tratarea tulburărilor maniaco-depresive, le va ajuta pe acele persoane care "suferă în tăcere" şi le va stimula să meargă să se trateze, informează dailymail.co.uk.

"Nu este nicio ruşine să ceri ajutorul medicilor", a spus Zeta-Jones pentru revista People.

" Aceasta este o boală care afectează milioane de persoane, iar eu sunt una dintre aceste persoane. Dacă declaraţia mea prin care am spus că sufăr de tulburare bipolară a încurajat fie şi doar o singură persoană să meargă să ceară ajutor, atunci a meritat să o fac", a adăugat actriţa galeză.

Catherine Zeta-Jones a fost internată, la începutul lunii aprilie, în spitalul de psihiatrie Silver Hill din New Canaan din statul american Connecticut, unde a primit tratament de specialitate timp de cinci zile, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Tulburarea bipolară - sau maniaco-depresivă - se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.

În vârstă de 41 de ani, Catherine Zeta-Jones a trebuit să facă faţă, anul trecut, luptei - în cele din urmă victorioasă - a soţului ei, actorul american Michael Douglas, cu un cancer la gât. În ianuarie anul acesta, Douglas, în vârstă de 66 de ani, a anunţat într-un interviu televizat, acordat postului american NBC, că a învins cancerul de gât cu care a fost diagnosticat în august 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel