Câte kilograme de cocaină se consumă zilnic în Europa

cocaina-casalinga
cocaina-casalinga

Un studiu internațional cu participare elvețiană s-a ocupat de apele uzate produse de 15 milioane de persoane din 19 mari orașe europene. În urma rezultatelor, s-a constatat că europenii consumă zilnic circa 360 kg de cocaină, precizează Agerpres.

Rezultatele studiului relevă că în topul orașelor consumatoare de cocaină se află cele elvețiene. Institutul de Cercetări în Domeniul Apei care a participat la cercetare a fost cel care a dezvăluit informațiile.

Anul trecut, Eawag și Universitatea din Berna au publicat un studiu despre cocaina din apele uzate din orașele Berna, Lucerna, Geneva și Zurich. Datele au fost comparate cu informațiile noi din revista Science of the Total Environment și s-a ajuns la concluzia că orașele elvețiene se află pe același loc cu orașele europene care au consumul cel mai ridicat.

Primele orașe pe listă sunt Anvers și Amsterdam cu o medie de peste 1.5 kg de cocaină pe zi la 1000 de locuitori. Consumul mediu se realizează în orașele Barcelona, Londra, Milano și Paris cu 0.5 - 1 kg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel