Cătălin Predoiu, despre negocierile PNL pentru a răsturna Guvernul Ponta: "Așa vrem să jucăm"

Cătălin Predoiu, viitorul premier desemnat de liberali, a comentat culisele demersului PNL de a răsturna Guvernul Ponta prin moțiune de cenzură. 

"Vă spun clar și răspicat că în acest moment, nu se poartă negocieri politice în spatele ușilor închise. Unu, doi, așa cum ne-am angajat în campania prezidențială, nu vom recurge la metodele din trecut în politica românească, de a racola la bucată parlamentari pentru a încropi majorități doar să schimbăm scaunele între Guvern și Opoziție. Vrem să facem un demers serios, plecând de la o altă viziune despre România. Dacă vor fi forțe politice, subliniez, forțe politice, în Parlamentul României, care vor împărtăși această viziune, atunci plecarea Guvernului Ponta va fi naturală. Dincolo de dezamăgirea pe care a produs-o chiar propriilor aliați, domnul Ponta va pleca natural și pentru că această nouă viziune va câștiga și alți adepți în Parlament, structurați în forțe politice democratice. Acesta este jocul democratic și așa vrem să-l jucăm", a spus Cătălin Predoiu, la TVR 1. 

Întrebat dacă oamenii din Parlamentul României vor răsturna Guvernul Ponta fără a-și negocia scaunul, Cătălin Predoiu a răspuns: "Negocierile nu mai trebuie să fie purtate în funcție de interesele personale. Negocieri politice vor fi purtate la momentul potrivit pe baza unui program și pe baza unei viziuni care să servească românii. Asta este diferența și de aceea vă spun că acum nu sunt negocieri, nu e nimic de negociat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel