Urmărește emisiunea live


Cătălin Ivan candidează la șefia PSD. Ce spune despre demisia lui Victor Ponta. Replica Gabrielei Firea

"Cu siguranță voi candida la Congresul PSD", a spus clar Cătălin Ivan, întrebat dacă mai vrea să candideze pentru funcția de președinte al PSD.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Cătălin Ivan a declarat despre demisia lui Victor Ponta că "având în vedere că la Consiliul din martie s-au luat niște decizii și anume ca politicienii care au probleme cu justiția să facă un pas înapoi, e un gest corect".

Europarlamentarul a adăugat că "Nu sunt de acord că o lasă pe Rovana Plumb la interimat până își rezolvă problemele cu justiția".

Cătălin Ivan este de părere că în septembrie ar putea avea loc un Congres PSD.  "PSD nu a fost niciodată într-o situație mai proastă decât este acum. Este un partid fără conducere, fără președinte, fără președinte executiv. (...) PSD nu are un proiect nou, nu a venit cu absolut nimic nou în întâmpinarea așteptărilor românilor", a mai spus europarlamentarul.

"Faptul că azi Gabriel Oprea decide soarta PSD mi se pare de neacceptat", a conchis Cătălin Ivan.

Replica Gabrielei Firea

"Nu pot să fiu de acord că PSD nu are un proiect politic și că trebuie să vină cu o nouă viziune și un nou proiect. (...) În acest moment, proiectul PSD, susținând un guvern perfomant, nu cred că poate să depășească, din prisma anvergurii, un alt proiect", a replicat Gabriela Firea, la Antena 3, într-o intervenție telefonică ulterioară. Purtătoarea de cuvânt a PSD a continuat: "Ce-și poate dori mai mult un partid decât să facă bine cetățenilor prin actul de guvernare?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel