CĂTĂLIN BOTEZATU, jurat nou BRAVO, AI STIL. SURPRIZĂ de proporții

Foto Facebook / Bravo, ai stil
Foto Facebook / Bravo, ai stil

După ce Răzvan Ciobanu a anunțat că nu va mai juriza în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil", a luat formă următoarea întrebare: cine va fi cel de-al patrulea jurat? Așteptarea a luat sfârșit!

BRAVO, AI STIL, jurat nou. Joi seară, la Kanal D, în emisiunea „WOWBiz", prezentată de Andreea Mantea și Victor Slav, a fost anunțat numele viitorului jurat. Acesta este Cătălin Botezatu. „Postura mea, alături de jurați, sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă, pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar și ceilalți membri ai juriului vor avea în mine un partener, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv, având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu în ultimul rând, la styling", a declarat Cătălin Botezatu.

BRAVO, AI STIL, jurat nou. Despre noul jurat, Ilinca Vandici a spus că este elegant și cuceritor. În timp ce Iulia Albu a declarat că este un om generos, foarte cald, Raluca Bădulescu a spus că are o personalitate extraordinară.

BRAVO, AI STIL, jurat nou. Așadar, Cătălin Botezatu se alătură celui mai stilat juriu din România. De această dată, emisiunea, care va începe pe 22 ianuarie, va aduce în atenția telespectatorilor cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente. Prima gală „Bravo, ai stil! All Stars" va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie.

BRAVO, AI STIL. Ce spunea Răzvan Ciobanu: "'Bravo ai stil!' a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer și clienții mei au avut de suferit. Așa că am ales că pentru o perioadă să mă ocup exclusiv de atelier, clienți și colecții noi. Dar sunt recunoscător celor din famila Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri așa o parte importantă din show. Sigur că 'porțile' rămân deschise și poate vom mai avea colaborări în viitor. Acum am nevoie să petrec timp cu mine că designer. Sigur că nu a fost o decizie simplă. Dar asta simt că trebuia să fac. 'Bravo, undefined stil!' este, practic, 'copilul' pe care l-am crescut și la care am contribuit trei sezoane. Mulțumesc echipei pentru că a crezut în mine!".

BRAVO, AI STIL este emisiunea românească a reality show-ului concept My Style Rocks. În România, a devenit rapid unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune. În cadrul emisiunii mai multe concurente prezintă diverse ținute pe tot parcursul săptămânii - de luni până vineri -, iar sâmbăta trebuie să se expună conform temei pentru gala respectivă. Pe tot parcursul săptămânii, fetele propun diverse ținute pentru a obține stele ce le pot proteja de eliminare.  

[citeste si]

BRAVO, AI STIL. Amintim că Iuliana Doroftei este marea câștigătoarea a celui de-al treilea sezon "Bravo, ai stil". În ultima etapă a finalei, ea s-a luptat cu fosta sa colegă de echipă, Emiliana, pentru câștigarea competiției.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel