Cât câștigă cel mai bine plătit actor de televiziune. Vezi topul

ashton Kutcher
ashton Kutcher

Atunci când Ashton Kutcher l-a înlocuit pe Charlie Sheen în serialul de comedie ”Two And a Half Men,” l-a detronat și în ceea ce privește veniturile, acesta devenind cel mai bine plătit actor din televiziune, potrivit unei evaluări anuale realizată de Forbes, relatează Reuters.

Revista Forbes estimează că Ashton Kutcher a câștigat 24 milioane de dolari în perioada mai 2011 - mai 2012, în timp ce Charlie Sheen, în prezent actor în serialul ”Anger Management,” nici măcar nu se regăsește în topul primilor zece. Chiar și așa, impresionanta sumă de 40 milioane de dolari câștigată de Charlie Sheen cu un an în urmă, o depășește cu 16 milioane dolari pe cea câștigată de iubitul Milei Kunis în prezent.

Steve Carell, care se afla în top anul trecut cu 15 milioane dolari câștigate cu serialul ”The Office,” nu a prins topul anul acesta. Printre primii în topul câștigurilor se situează și actorii Hugh Laurie  și Ray Romano, protagoniștii serialelor ”House,” respectiv ”Men of a certain age,” câștigând fiecare 18 milioane de dolari. Alți actori care au primit salarii extrem de mari sunt Alec Baldwin din ”30 Rock,” Tim Allen, protagonistul ”Last Man Standing, co-starul din ”Men,” Jon Cryer, și cei doi actori principali din comedia ”The Bing Bang Theory,” Jim Parsons și Jonny Galecki.

Revista Forbes menționează că sumele estimate nu includ taxele pentru agenți și manageri, sau ”alte costuri pe care le are o vedetă.”

Lista întreagă o găsiți AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel