Horoscopul căsătoriei. Momentul perfect și problemele zodiilor

Zodii
Zodii

Mihai Voropchievici a explicat, la emisiunea "Adevăruri Ascunse", moderată de Cătălina Porumbel, de la Antena 3, când se căsătoresc oamenii în funcție de zodie.

Berbec. "Este zodie de foc, intempestivă, se căsătorește devreme, la primul impuls, pentru că e pe repede înainte, dar ulterior își dă seama și automat o să survină divorțul. Pe latura doamnelor, chestie verificată, dacă s-au căsătorit și nu a funcționat, berbecuțele nu se prea grăbesc a doua oară să se mai mărite. Dacă are un copil face un sacrificiu enorm și stă mult timp, (...) pentru că merge pe o mentalitate că 'bărbat pentru mine găsesc când vreau, dar soț sau tată pentru copil nu mai găsesc'".

Taur. "Se poate căsători indiferent de vârstă, nu e atât de grăbit, câteodată poate să fie foarte grăbit și să pățească și el aceeași figură (n.r. precum berbecul) și atunci este un pic decepționat pentru că este mai cerebral. Dar de multe ori, când a făcut pasul înseamnă că a analizat, a cântărit foarte mult pentru că este zodie de pământ și vrea stabilitate, nu aventuri de o seară."

Gemeni. "Sunt volatili, schimbări rapide. În general, unii din ei, dacă nu au găsit din prima încercare sau au încercat pentru că e ceva obișnuit să încerce, și nu reușesc, de obicei au două sau trei căsătorii. Gemenii ăia care au o căsătorie de la început și durează mulți ani de zile, înseamnă că și-a găsit total partenerul. La ei se potrivește zicala că sacul și-a găsit peticul. Dacă nu găsește și are tot unul la fel de libertin, nu reușesc să facă casă. E o perioadă de un an, un an și jumătate." 

Rac. "Racul este, din tot zodiacul, cel mai convins, cel mai familist. Când spui rac înseamnă familie. Familia e totul pentru el. Să te ferească sfântul să deranjezi un familist, să îl iei cu afronturi la adresa celorlalți membrii ai familie că are niște clești...Pe cât e de liniștit, să nu te atingi de rac. Familistul convins îl găsești aici. Să păcălești o femeie rac pentru o aventură de o seară, trebuie să știe tot."

Leu. "Este fantastic de pretențios. Alege, alege, până culege, până nu găsește ceva care să aibă certitudini și a făcut pasul și vede că nu e în concordanță cu standardul lui, la revedere, fără regret, chiar dacă a suportat niște consecințe. Dar la fel ca și la alte zodii, în cazul mamei leu, să nu te atingi de puii ei că te mănâncă. E prăpăd, e posesivă și ocrotitore."

Fecioara. "Tinde prin pragmatismul ei să își împlinească toate aspirațiile, să nu fie dependentă de un partener. Fecioara domn este mai zăpăug pentru că nu are pragmatism pe cât are femeia fecioară. Ele vor niște certitudini. Când au stabilit că au tot, și poziție socială și cariera este înfloritoare, zice că acum decid. Dar sunt și persoane care  fac pasul pe repede înainte și intră în acea categorie cu mămicile care își cresc singure copilul."

Balanță. "Face imprudența de multe ori să se căsătorescă de tineri și vine reversul medaliei, după aceea regretă, dar nu toți. Cel mai recomandat este să se căsătorească atunci când intră în a doua tinerețe, 35, 37, sau de la 30 în sus. Dar ce te faci că și asta e familist, e dependent de parteneriat, nu poate să stea singur. Și dacă a stat cu cineva, nu i-a plăcut, nu a găsit, și tot se învârtește, prima pe care o întâlnește, gata, a pus burlăcia în cui." 

Scorpion. "E un căutător, se repede, zice că e frumoasă, m-am căsătorit. Pe urmă zice că nu mai e lui, că vrea alta și hop divorțul. (...) Iar se însoară, iar divorț. Dar fiecare cum e predispus. Sunt scorpioni care au luat o pateneră, un partener și trăiesc a la long. Dar unii își mai rezolvă niște curiozități neînplinite din cauza căsătoriei." 

Săgetător. "Fiind spirite libere care nu vor să fie băgate în tipare, poate un timp stau liberi până găsesc un partener care să fie pe aceeași frecvență cu ei, dar care să nu facă prostia să nu le ofere libertate. Săgețile alea sunt libere în tolbă, ăsta e scopul lor. De multe ori se căsătoresc devreme, iar apoi își completează noianul de necesități."

Capricorn. "Vede în căsătorie o altă responsabilitate și el cum e ahtiat după responsabilități, după implicare în muncă, automat, în momentul în care s-a căsătorit, vrea căsătorie cu responsabilități. Îți face porgram fix, vrea să fi ordonat. Alături de o zodie de pănânt te disciplinezi. De multe ori, fac căsătoriile foarte devreme, merg pe acel principu că acea căsătorie de tânăr este cel mai bun lucru."

Vărsător. "Aici e figura mare pentru că vărsătorul pățește exact ce pățesc tăurițele. Nu se grăbesc, vor libertate și vor siguranță. A făcut un pas, a făcut o căsătorie, simte că partenerul sau partenera nu îi oferă acea siguranță, se încarcă cu responsabilități și își crește copilul singur sau singură." 

Pești. "Zodie dublă, cu schimbări de stări de moment, de la râs la plâns. În general, zodiile duble cam au parte de două sau mai multe căsătorii."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel