Casa Regală are succes pe blog şi Facebook

print radu margareta
print radu margareta

Casa Regală a trasmis presei "clasice" o scrisoare prin care mulţumeşte comunităţii online. Lăsată în umbră de ziare şi televizuni, care aleargă după senzaţionalism, Casa Regală s-a reorientat spre mediul de informare online. Iată comunicatul ASR Prinţul Radu:

"Astazi, 23 noiembrie 2010, la ora 12.22, blogul Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei a inregistrat vizitatorul unic cu numarul 2,000,000. Deschis online in februarie 2007, blogul a fost in aproape fiecare zi o oglinda fidela a angajamentelor Principelui Radu si ale Familiei Regale a Romaniei. De multe ori, el a reprezentat singura sursa de informatie despre prezenta Familiei Regale in viata publica.

Prezenta conturilor pe hi5, Facebook, Netlog, Twitter si postarile pe You Tube au ajutat la raspândirea electronica a informatiei.

La cifra de doua milioane de vizitatori unici putem fi siguri ca nu suntem singuri.

Exista si site-ul Familiei Regale, cel al Fundatiei Principesa Margareta a României si site-ul Principelui Radu. Impreuna cu blogul, ele asigura o prezenta viguroasa in câmpul electronic de informatie.

Sarbatoarea celor doua milioane de vizitori unici ai blogului dorim sa o impartasim cu toti cei care, de trei ani si jumatate incoace, ne stati alaturi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel