Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Cartofi copţi cu bacon şi caşcaval

DCNews Team / 21 oct 2016 / 22:28

O reţetă perfectă pentru zilele în care ţi-e poftă de ceva delicios şi uşor de preparat. Încearcă feliile de cartofi cu bacon şi caşcaval.

Ingrediente

4 cartofi mari, tăiaţi în felii de aproximativ 2 cm grosime
1/4 cană cu unt topit
8 felii de bacon prăjite crocant şi fărămiţate
230 de game de caşcaval ras
1/2 cană ceapă verde tocată mărunt

Mod de preparare

· Timp preparare: 1 oră · Nr. porţii: 4

Încinge cuptorul la 200 grade Celsius.
Unge feliile de cartofi pe ambele părţi cu unt şi aşază-le pe o tavă neunsă.
Coace-le timp de 30-40 de minute la 200 de grade Celsius, întoarce-le o singură dată, şi lasă-le până când sunt uşor rumenite pe ambele părţi .
Când cartofii sunt gata, presară-i cu bacon, caşcavalul ras şi ceapa verde.
Lasă-i la cuptor până când se topeşte caşcavalul.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.24
YesMy