Carla's Dreams lansează o nouă melodie

CARLA'S DREAMS
CARLA'S DREAMS

Carla’s Dreams lanseaza astazi noul single “Imperfect”, compus si produs de baieti impreuna cu Alex Cotoi, lansat la casa de discuri Global Records.  

Videoclipului piesei “Imperfect” a fost filmat in Bucuresti in regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru, echipa BR Films.

Mesajul piesei ajunge la fiecare dintre noi: oricat am fi de imperfecti, avem sufletul pereche undeva in aceasta lume si ne gasim jumatatea, iar iubirea adevarata trebuie sa invinga in fata prejudecatilor pe care societatea le creeaza.

“Pentru ca va iubim, pentru ca sunteti alaturi de noi. Multumim! V-am cuprins”, au spus cei de la Carla’s Dreams, extrem de recunoscatori fanilor pentru toata sustinerea de pana acum.

Saptamana trecuta, Carla’s Dreams a lansat “Треугольники” (Triunghiuri), piesa ce va fi inclusa pe albumul in limba rusa la care lucreaza, compusa de ei si produsa impreuna cu Alex Cotoi. 

Carla’s Dreams se bucura de un succes neasteptat, dar meritat, datorita reusitelor din ultima perioada a tuturor pieselor lansate.

Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel