Care sunt riscurile la care vă expuneţi atunci când purtaţi şlapi

slapi
slapi

Şlapii, papucii ideali pentru a merge cu ei la plajă sau la piscină sau pentru a vă proteja picioarele de infecţii atunci când mergeţi la duş, vă pot pune sănătatea în pericol, informează cotidianul Acesta a fost rezultatul la care au ajuns cercetătorii americani de la National Foot Health Assessment care au arătat că aproximativ 78% dintre adulţi au avut cel puţin o problemă de sănătate a picioarelor din cauza şlapilor. Acest tip de încălţăminte nu este indicat pentru a merge cu ei pe asfaltul oraşelor sau pentru a parcurge distanţe mari.

Motivul principal este că şlapii lasă piciorul liber. Acest lucru necesită efort sporit cu degetele, care poate provoca iritare, disconfort sau durere. Şlapii nu conferă un suport bun şi, chiar dacă par confortabili şi uşori, nu sunt! Singurul lucru care vă ţine piciorul este o baretă subţire, ceea ce înseamna că vă veţi trage picioarele după dumneavoastră în timp ce mergeţi. Acest lucru afectează gleznele, iar muşchii vor avea  mai mult de lucru.

Specialiştii recomandă să alegeţi pantofi confortabili, închişi, atunci când mergeţi mult pe jos sau conduceţi. Şlapii pot fi folosiţi la piscină sau la duş, nu la plimbări!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel