Care sunt cele mai neobișnuite lucruri interzise la festivaluri de muzică

Un festival nebun la Cluj
Un festival nebun la Cluj

Ananasul a fost interzis la festivalurile Reading și Leeds din vara aceasta. Organizatorii nu au anunțat încă de ce, dar ar putea fi din cauza celor de la Ghass Animals ai căror fani, aduc acest fruct spinos la concerte. Toboșarul trupei a numit această mișcare "fruitist" spunând "Pepenii sunt ok, dar nu și ananasul".

Iată câteva dintre cele mai neobișnuite lucruri pe care nu le poți lua cu tine la festivalurile de muzică:

1. Torțe

Printre primele lucruri pe care nu le poți avea cu tine la festivaluri de muzică se află torțele. Sunt considerate obiecte periculoase obiecte periculoase, așa că cei care doresc să le folosească, vor rămâne dezamăgiți.

2. Catapultele

Campingul lângă un câmp fără electricitate s-ar putea să fie singura experiență medievală pe care le vei putea trăi la festivalurile Leeds anul ăsta. Catapultele sunt complet interzise, deci, poate, vrei să îți lași armura acasă.

3. Drone

Bestival este unul din festivalurile care interzic utilizarea dronelor. Asta înseamnă că va trebui să te lipsești de imaginile panoramice obținute de o dronă și să te mulțumești cu imaginea neclară făcută de prietenul tău pe umerii altui prieten.

4. Sisteme audio

Este interzisă utilizarea sistemelor de sunet în cadrul festivalurilor, așa că dacă ai plănuit să îți aduci muzica de acasă, va trebui să îți pui pofta în cui.

5. Animale de companie

Deloc surprinzător că toți organizatorii de festivaluri ne îndeamnă să ne lăsăm cățelul sau pisica acasă. Accesul animalelor este complet interzis.

Singurul festival care a permis acest lucru a fost Secret Garden Party, festival ce nu se mai desfașoară în prezent.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel