Care este momentul oportun pentru renunţarea la verighetă?

Actriţa Katie Holmes a fost fotografiată în New York fără verighetă, după divorţul de Tom Cruise, semn că între ea şi soţul său nu mai există cale de împăcare. Întrebarea pe care o pun jurnaliştii de la Nu toată lumea renunţă la verighetă după ce pune capăt la  căsnicie. Cei care aleg să nu renunţe la obiectul acesta, vorbesc despre un gest profund simbolic, un semn de angajament. Unii oameni consideră că este  un contrast dureros între punerea pe deget a inelului (simbol al iubirii veşnice) şi scoaterea acestuia atunci când lucrurile nu mai merg ca la începutul relaţiei.

Dacă despărţirea este amiabilă, unele persoane nu se grăbesc să renunţe la inel, având un fel de sentiment de respect pentru persoana alături de care au trăit câţiva ani. La începutul acestui an, cântăreţul britanic Seal a declarat, într-un interviu acordat unui post de televiune, că va purta inelul şi după divorţul de soţia sa, Heidi Klum. „Este o modalitate de a arăta ce simt pentru această femeie. În plus, verigheta se simt foarte confortabil pe deget”, a declarat cântăreţul într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres. Cu toate acestea, o lună mai târziu, a fost fotografiat fără inel.

Expertul în limbajul trupului, Judy James, a spus că: „este vorba de simbolism. Nu este vorba doar despre faptul că o căsătorie se termină, ci vorbim despre momentul care anunţă că sunt partenerul este liber pentru oricine altcineva”. Pentru majoritatea persoanelor, renunţarea la verighetă este, cu adevărat, punctul final al unei relaţii. Acest lucru poate dăuna foarte mult fostei persoane iubite, informează expertul. James afirmă că bărbaţii suferă mai mult dacă femeile renunţă primele la inel.

Procesul de divorţ poate fi unul lung şi multe persoane  sunt îngrijorate cu privire la momentul oportun de renunţare a simbolului matrimonial. Forumurile şi blogurile oferă mai multe posibilităţi. Unii oameni spun că inelul ar trebui să rămână moştenire copiilor. Alţii recomandă să puneţi inelul în bagajul soţului sau soţiei.

Expertul James spune că scoaterea de pe deget a verighetei este la fel ca actualizarea de pe pagina de Facebook a relaţiei, informează BBC Mundo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel