Caracal. DIICOT oase pădure INML. Mama Luizei Melencu: Sunt niște aberații. Refuz să cred că Luiza este moartă

Familie Luiza Melencu
Familie Luiza Melencu

Mama Luizei Melencu a reacționat după comunicatul DIICOT privind testul ADN al oaselor găsite în padure.

'Refuz să cred că Luiza este moartă. Sunt niște aberații. Încearcă să ne ducă de nas. Probabil cred că suntem copii. Copilul mi l-au luat viu, întreg, mie nu îmi arată un dinte sau un os. Vrem adevărul. Vor să o declare moartă pentru a închide cazul.' a spus mama Luizei Melencu, după comunicatul de presă al DIICOT.

Ce spune comunicatul DIICOT

Specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, arată DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziție de refacere a analizei.

”În dimineaţa zilei de 17.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" a înaintat Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism constatările preliminare ale expertizei genetice judiciare, potrivit cărora:

- au fost expertizate de către Institutul Național de Medicină Legală o parte dintre probele ridicate cu ocazia cercetării la faţa locului efectuată la zona de lizieră de pădure, respectiv fragmente osoase de natură umană.

- având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico - chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN", informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel