Cancerul, mai frecvent decât căsătoria

Diagnosticul de cancer este mai frecvent decât căsătoria, arată cifrele.

În anul 2014, 361.216 de persoane au fost diagnosticate cu cancer, în acelaşi an înregistrându-se 289.841 de căsătorii, potrivit dailymail.co.uk. De asemenea, cancerul, în prezent, este la fel de comun cu absolvirea universității.

În urma cercetării, s-a constatat că mulți adulți dezvoltă boala înainte de a ajunge la vârsta de 65 de ani.  

Totodată, a fost realizat un sondaj în care au fost implicaţi 2.000 de adulți. Dintre aceştia, aproximativ 37 la sută au clasat cancerul ca fiind boala de care se tem cel mai mult, 27 la sută au răspuns Alzheimer, iar 7 la sută, accidentele vasculare cerebrale.

De asemenea, un adult din zece - dintre cei intervievați - a spus că teama faţă de apariţia acestei boli este mai mare decât teama provocată de pierderea unei persoane dragi.

Lynda Thomas, director executiv la Macmillan Cancer Support, a declarat: „Ţi se spune că ai cancer şi ţi se schimbă viața. Oamenii se pot simţi aruncaţi în necunoscut. Dar, pe măsură ce tot mai mulți oameni sunt diagnosticați cu cancer, este important să fim mai bine informați cu privire la ce să ne așteptăm dacă într-o zi vom primi această veste șocantă. (...) Viaţa cu cancer înseamnă încă viaţă - eşti încă un tată, o soră, un bunic, un prieten."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel