Cancerul, cea mai bună metodă de a muri. Care sunt motivele

FOTO: Daily Mail
FOTO: Daily Mail

Un fost editor al British Medical Journal susține că ar trebui să încetăm să mai cheltuim milioane pentru vindecarea cancerului, deoarece această boală reprezintă cea mai bună metodă de a muri.

Doctorul Richard Smith susține că această boală le oferă oamenilor posibilitatea de a-și lua rămas bun de la cei dragi, drept care le este refuzat altora care mor în alte circumstanțe, informează Daily Mail.

Acesta mai spune că se cheltuiesc milioane de dolari pentru a-i vindeca pe bolnavii de cancer, însă există posibilitatea să mori din cauza unor boli mult mai grave, precum demența.

Bineînțeles că afirmațiile sale au stârnit o serie de comentarii din partea specialiștilor care spun că mulți dintre pacienții care au murit având cancer, au avut dureri cumplite. Astfel, cu siguranță, cancerul nu este cea mai bună metodă de a muri.

Doctorul Smith a explicat că există patru moduri de a muri. Primul este moartea subită, al doilea este cauzat de demență, al treilea este cedarea organelor interne, iar al patrulea este cancerul.

Citește și: Malcolm Young, membru fondator al trupei AC/DC, suferă de demenţă 

 

În timp ce confruntarea cu demența poate fi o luptă de lungă durată, la fel ca și tratamentul spitalizat pentru pacenții cărora le cedează anumite organe, cancerul te omoară în doar câteva săptămâni.

"Moartea datorată cancerului este cea mai bună. Îți poți lua la revedere, poți reflecta asupra vieții, lăsa mesaje, vizita locuri speciale pentru ultima dată, asculta melodiile preferate, citi poemele preferate și te poți pregăti, potrivit credințelor tale, pentru viața eternă sau întâlnirea cu Creatorul", a mai spus doctorul Richard Smith.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel