Urmărește emisiunea live


Cancer, tratament: Graviola, fructul miraculos mai puternic decât chimioterapia

Cercetătorii afirmă că unul dintre fructele minune oferite de natură, pe lângă faptul că poate trata probleme ale ficatului și ale pancreasului, distruge celulele canceroase, fiind de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia.

Fructul miraculos este cunoscut sub numele de Graviola în Brazilia, Guanabana în spaniolă, și „Soursop", în limba engleză, scrie clickpentrufemei.ro.

Frunza fructului, precum și coaja sunt de ajutor în reglementarea nivelului de zahăr din sânge și în tratarea diabetului. De asemenea, ceaiul de frunze de guanabana poate trata problemele ficatului și ale pancreasului.

Ce spun oamenii de știință

Studii au demonstrat că acest fruct miraculos luptă împotriva cancerului pulmonar și a celui la sân, precum și împotriva tumorilor cerebrale.

Institutul Național al Cancerului a descoperit, în 1976, în urma unor cercetări că frunzele fructului, cât și tulpina acestuia sunt eficiente în distrugerea anumitor celule canceroase din organism. De asemenea, oamenii de știință de la Universitatea Purdue, Statele Unite ale Americii, s-au concentrat pe proprietățile antitumorale ale fructului. Ei au constatat că celulele tumorale care sunt rezistente la tratamentul cu chimioterapie, sau celule rezistente la multe tipuri de medicamente, sunt distruse în mod eficient de guanabana.

Un alt studiu efectuat la Universitatea Catolică din Coreea de Sud și publicat în „Journal of Natural Products", a reliefat că guanabana este de 10.000 de ori mai eficient împotriva cancerului decât chimioterapia, în timp ce oamenii de știință din Coreea de Sud au stabilit că fructul distruge doar celulele canceroase maligne și nu afectează celulele sănătoase, cum se întâmplă în cazul chimioterapiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel