CANCER. Ciuperca lui Dumnezeu, vindecări miraculoase

Descoperită în anii '70 în pădurile Braziliei, în comunitatea Piedade, Agaricus Blazei Murill, supranumită și Ciuperca lui Dumnezeu, s-a dovedit că are proprietăți extraordinare în tratarea unor tipuri de cancere.

Comunitate care locuia în zona în care creștea această ciupercă avea media de vârstă în jur de 100 de ani, dar oamenii erau foarte sănătoşi. Analizându-le modul de viaţă, au constatat că hrana lor de bază era constituită din această ciupercă. Numeroase teste  realizate de japonezi au fost spectaculoase - stoparea evoluţiei bolilor în proporţie de 99,4% şi vindecare completă în 90% din cazuri, potrivit jurnalul.ro.

Recomandările Ciupercii lui Dumnezeu

- sistem imunitar scăzut

- risc crescut de boli infecţioase, inclusiv răceli şi gripe

- alergii sau dermatite, inclusiv cancer de piele

- persoane care urmează chimio sau radioterapie

- persoane afectate de producerea excesivă de radicali liberi din surse externe ca: radiaţii ultraviolete, câmpuri electromagnetice, dieta slabă în nutrienţi

- boli cronice ca diabet, inflamaţii şi oboseală cronică

- stres fizic sau emoţional sever

- ateroscleroză, deoarece elimină surplusul de colesterol din sânge, prevenind formarea blocajelor arteriale

- sportivi amatori şi de performanţă şi cei care depun efort fizic susţinut

Forma de comercializare 

Ciupercă deshidratată pentru ceai - formula recomandată pentru cazurile grave de cancer. Cei doi litri de ceai care rezultă trebuie consumaţi pe parcursul a două zile şi au avantajul că produc o hidratare completă a organismului.

Tinctură, la fel de eficientă

Capsule - conţin ciupercă măcinată fin (fără pierderi de substanţă activă) cu efect deosebit în combinaţie cu tinctura. Sunt afecţiuni care exclud una sau alta dintre aceste două produse, fără a le reduce însă eficacitatea (cum este cazul cirozei umede sau în fibrilaţii, unde nu se recomandă tinctura).

Tratamentul este personalizat în funcţie de afecţiune. Pentru întreţinere, cura durează între 3 şi 6 luni, dar în cazurile mai grave poate dura şi un an sau mai mult. Curele pot fi făcute în paralel cu alte tratamente alopate, în special în chimioterapie sau radioterapie, fiind demonstrat efectul extraordinar al celor două protocoale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel