Vezi cine a transferat trei miliarde de dolari fiului său

carl-icahn-afp
carl-icahn-afp

Miliardarul american Carl Icahn a transferat 3 miliarde de dolari din avere către fiul său, Brett, şi un partener de afaceri al acestuia, oferindu-le celor doi un rol mai important în administrarea investiţiilor sale.

Potrivit documentelor transmise în luna iulie autorităţilor federale, Brett Icahn şi David Schechter vor putea investi 3 miliarde de dolari din averea lui Carl Icahn în companii cu o capitalizare de piaţă cuprinsă între 750 milioane de dolari şi 10 miliarde de dolari.

Miliardarul Carl Icahn, este cunsocut drept un "acţionar activist", pentru implicarea în deciziile luate la vârful companiilor în care investeşte.Acesta are încă ultimul cuvânt în multe chestiuni legate de administrarea investiţiilor familiei, iar, astfel,s-ar putea concentra pe cele mai importante aspecte ale activităţii.

Brett, care va împlini în august 33 de ani, şi Schechter au administrat până acum un portofoliu de numai 300 milioane de dolari. Carl Icahn deţine 90% din acţiunile Icahn Enterprises LP, un holding cu active de 24 miliarde de dolari, inclusiv investiţii în cazinourile Tropicana, rafinării de petrol şi producători de piese auto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel